Cautare

1802 de rezultate pentru "liste note examen suplinire valcea" (3.22 secunde)
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... Toate se vor prezenta la Ramnicu Valcea la jumatatea lunii august.
Daca totusi un cetatean cade victima infractiunii de înselaciune prin intermediul acestor metode este rugat sa se adreseze politiei“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtatoare de cuvânt a IPJ Dolj.Infractor retinutLa jumatatea lunii februarie, ofiterii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Vâlcea au prins un minor de 16 ani, din Vâlcea, care a atras diversi cetateni cu oferte mincinoase, folosindu-se de numele unei companii interne de telefonie mobila.
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera. ... Strainii cumpara de la mine farfurii mari de Horezu, dar si pasari din lut, pentru suflat - 5 RON si magneti sub forma de farfuriute", spune Constantin Mischiu din Horezu, Valcea.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului. ... Parcurgerea traseului din judetul Valcea are ca scop cartografierea plusurilor castigate de aceste comunitati, dar si minusurile cu care inca se confrunta.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Era vorba de primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Locomotiva unui tren de marfa care transporta carbune a deraiat marti dimineata pe ruta Babeni-Alunu, in judetul Valcea. In urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart si circa doua tone de motorina s-au scurs in sol, au transmis reprezentantii ISU Valcea.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
"Este destul de suspect cum cele doua note informative semnate Felix au ca data ultima zi din an. Probabil ca cineva din Securitate nu avea planul de note informative realizat si s-a gindit sa rezolve cumva aceasta problema", a incheiat Ciuca.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi. Potrivit propriilor declaratii, rectorul a trimis note informative despre 300 de studenti, comunicand Securitatii concluziile sale asupra problemelor economice si religioase ale acestora.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mona Musca a mai spus ca i s-a cerut sa semneze eventualele note informative cu numele de cod "Dana". Deputatul a subliniat faptul ca nu a dat note scrise catre Securitate si ca, dupa un an de la semnarea angajamentului, s-a decis intreruperea angajamentului.
"Au fost niste note tehnice care nu au facut rau nimanui. Din contra, as spune", a declarat Francu, subliniind ca nu stia ca acele note ale sale vor ajunge la Securitate.
Fostul ministru PSD, actual senator independent, a negat ca o serie de note informative date despre o serie de persoane si descoperite in arhi-vele fostei Securitati ar fi fost scrise de ea, Cole-giul avand indicii in acest sens.
Mai mult, Rodica Stanoiu a explicat ca cele 18 note informative care i se atribuie nu ii apartin si ca ar fi fost plastografiate, avand drept model scrisul sau din perioada de dupa 1990.
google-analytics.com